lördag 19 mars 2011

Officiellt

I går blev det officiellt att det är en Suzuki Swift Super 1600 som Joahan Holmberg skaffat sig. Den kommer från Monster Sport Europe i England.
Det ska bli kul att se den på våra rallyvägar.

måndag 14 mars 2011

Suzuki

Det är en Suzuki Swift super 1600 som Johan Holmberg har skaffat sig i stället för Corollan.
Ska bli intressant och se hur snabbt han kan åka med den.

fredag 11 mars 2011

Fäviken Winter Rally

OjOj, Mats Jonsson bröt på SS3 efter avåkning det är inte ofta som Mats gör några misstag. Men han måste nog ladda hårdare nu med sin gamla Escort när många motståndare har modernare bilar.
Eddie Hörbing dök upp med en Focus WRC -09 från Stobart teamet. Där kan man snacka om potent bil.
Johan Holmberg sålde tydligen sin Corolla dagarna före start. Undrar vem som köpt den och vad Johan tänker skaffa sig istället.
Pontus Tidemand leder efter första dagen, efter att Patrik Sandell fick bryta med tekniskt fel.

torsdag 10 mars 2011

VW till WRC

Det har ryktats ett tag att VW ska ge sig in i WRC.
I samband med Portugals VM-rally 25-27 mars förväntas VW bekräfta detta.
Det ser bra ut för WRC-serien med Mini som är klara och förhoppningsvis VW utöver dagens Ford och Citroen.

söndag 6 mars 2011

På gång igen

Efter ett rätt långt uppehåll här på bloggen så kommer det lite uppdatering igen. Som synes på bilden har fjäderbenen och bakaxeln kommit på plats och så har även bensintanken med den nya påfyllningen. Påfyllningen blev riktigt bra så nu ska vi nog slippa slå sönder den igen.

Såhär blev det med lite färg på de nya tornen man kan även skymta batterilådan som har fått en justerad placering då inte reservhjulet fick plats längre när slangen till tanken tillkom. Det är inte bara i bilen det har blivigt nya färg även undersidan har fått lite färg så snart är den vit och fin även under.
Även om de stora grejerna är på plats igen så finns det en hel del att göra innan bilen är klar bland annat ska det bli nya hjullager bak samt att nya kolvar till bromoken fram måste fixas och så vidare.