torsdag 30 september 2010

Bromsar

Har hämtat bromsoken fram som har fått nya nipplar då de inte gick att öppna längre dock var några kolvar lite dåliga så oken är inte klara ännu. Så nu ska kolvarna undersökas och se om man kan få tag på några nya. Innan oken monteras på bilen igen så kommer de nog få bli blå igen även om guldfärgen matchar bärarmarna.

onsdag 29 september 2010

De nya grejerna

Nu har vi fått lite nya grejer, först en påfyllnadsslang till tanken så vi slipper ha påfyllningen gå genom hjulhuset, den ska gå genom bilen och ned genom golvet till originaltanken. Vi skulle gärna ha en säkerhetstank i bilen men med tanke på reglerna kring dem så blir det alldeles för dyrt. Sen har vi de nya fjäderbenen, värt att notera är att dessa har topplagring och egentligen är till en golf 2 så vi kommer alltså göra om tornen bak så att dessa går att montera. Vi kommer också se om det på något bra sätt går att göra flera infästningar på bakaxeln för att kunna göra en grov höjdjustering.

måndag 27 september 2010

Nu är rostlagningen på höger sida klar samma arbete på vänster sida har även påbörjats. Små men säkra steg framåt...

torsdag 23 september 2010

Då har det iaf hänt lite med rostlagningen, balken inuti tröskeln har fått sig lite ny fin plåt så nu ska bara utsidan få lite ny plåt också. Det har även beställts nya fjäderben bak så att vi snart kan börja titta på hur infästningen ska bli. Det går inte så fort framåt men det går åt rätt håll iaf. =)

torsdag 16 september 2010

Såhär står bilen i garaget för tillfället. Den saknar som synes hela bakaxeln med fjäderben samt tanken. Hålet framför hjulhuset är pågående rostlagning bilen måste ju tåla alla slag över stock och sten. Den nya bakaxeln ska få nya lite kraftigare fjäderben med bättre justeringsmöjligheter.

måndag 13 september 2010

Molin Motorsport Blogg

Nu har Molin Motorsport skapat sig en blogg så inom kort kommer det att komma upp information om vad som händer i garaget.